Reacties

Documentaire foto genomen tijdens een familiefeest

Rebecca en Kenneth (Bruiloftsfotografie)

Zojuist hebben we je foto’s mogen bewonderen! Wat was dit genieten. Wat heb je ongelofelijk mooi werk geleverd. Echt fantastisch. Eigenlijk geen woorden voor. Top top top!

Jeanice Schijns (Day in the life) 

Hallo Nynke, wat is het een genot om jou al fotograferend ( letterlijk) over de vloer te krijgen. Je weet heel goed wat en hoe je het wil en hebt een geheel eigen stijl ontwikkeld! Jouw foto’s zijn ECHT! Ze zijn uit het leven gegrepen. De interactie wordt vereeuwigd op je foto, tussen degenen die je fotografeert, Dit kan liefde, spanning, verwondering, trots en nog veel meer zijn, wat zo herkenbaar is voor de gefotografeerden. Als de foto’s binnen komen ontstaat de verwondering over de zo herkenbare momenten. Die momenten waar je zelf niet bij stil staat, dat die juist een belangrijk facet en onderdeel van jouw leven en geliefden zijn! Jij weet deze als geen ander te pakken! Je kunt opzitten voor een foto, dan heb je een mooi plaatje, maar jouw foto’s zijn zoveel meer! Je leven, de onderlinge emoties en bijna dagelijkse handelingen! Waar je zelf soms geen weet van hebt maar die jij ZIET door jouw camera! Hartelijk dank voor zoveel waardevols! Onder jouw foto’s hoef  ik niets te schrijven, ze vertellen zelf een verhaal! ONS VERHAAL!

Anita Manten van Hees (Bruiloftsfotografie)

Nynke heeft een super bruidsreportage gemaakt van het bruidspaar, mijn zoon Jordi Hannot en Martha Wiguna. Ik had en heb nog steeds een fijn gevoel bij Nynke en wist dat ze het in zich heeft om dit voor ons te doen. Wat is ze professioneel en gedreven. Ik heb met bewondering gekeken hoe ze met het bruidspaar omging. Zich niet stoorde aan de selfies en foto’s met de mobiel die steeds tussendoor genomen werden. Ze bleef rustig en respecteerde het bruidspaar. Super Nynke. En de foto’s die je hebt laten zien, bewijzen dat je een klasse fotograaf bent. Dat wilde ik, als moeder van de bruidegom en getuige van de bruid hier toch even melden.

Like en Rob (Lifestyle reportage)

Sinds mijn schoonouders opa en oma zijn geworden is hun vraag naar foto’s van kleinkinderen ( en kinderen) steeds een terugkerend onderwerp. Lang hebben we het volgehouden met schoolfoto’s van de kleinkinderen en selfies via app.
Zowel mijn zwager, schoonzus, mijn man en ik vinden het laten maken van portretten een onaangenaam iets. En voelen ons dan ook erg ongemakkelijk als we de “ staatsportretten” die zelf gefabriceerd zijn als alternatief zien staan op de kast bij mijn schoonouders.
Poseren, staan/zitten en lachen op commando maakt de daadwerkelijke foto dan ook niet mooier. We komen er niet op te staan zoals wíj zíjn en meer zoals het moet.

Nu zijn onze (schoon) ouders over een tijdje 50 jaar getrouwd. Een ander kado kregen we niet bedacht en dus toch voor het een gezamenlijke fotoshoot gekozen. Met de gedachten “ nu of nooit” en de ervaring “ eens en nooit weer”.

Nu ken ik Nynke haar werk via Facebook en ik volg haar pagina. Ik vindt het fantastisch, mooi en indrukwekkend hoe zij de mooiste plaatjes schiet van mensen in hun totale Zijn.

En dat was wat wij zochten!
Nynke wist iedereen te ontwapenen en zonder zichtbare spanning vast te leggen in hoe wij zijn en wie wij mogen zijn.
Het resultaat is wederom fantastisch, mooi en indrukwekkend.

Marieke en Danny (Day in the life)

Nynke komt binnen, straalt rust uit en maakt zichzelf onzichtbaar. Het resultaat is waarheidsgetrouw, warm en met een deskundig oog voor mooie composities. Wij zijn enorm blij met de fotoreeks die ze van ons gezin gemaakt heeft. Heel bijzonder om een keer geen geposeerde foto’s te hebben, maar een een waarheidsgetrouw en uniek beeld. Het is echt de tijd even stilzetten. Ik kan het iedereen aanbevelen!