Lifestyle fotografie is een combinatie van geposeerde en spontane foto’s. Samen gaan we op pad naar een mooie locatie naar keuze. Dit kan een bos zijn waar jullie vaak komen, de zee, een speeltuin, de markt, of op een andere voor jullie prettige plek. Ondertussen leg ik het samenzijn tussen jullie vast. Hierbij leg ik de momenten vast zoals ze zijn. Ondertussen kijken we naar een fijne plek waar we even halt houden. Hier zal ik (indien gewenst) een aantal spontane groepsportretten maken. Trek voor deze reportage ongeveer een uur uit. Zie hier de tarieven voor een lifestyle reportage.

“Nynke wist iedereen te ontwapenen en zonder zichtbare spanning vast te leggen in hoe wij zijn en wie wij mogen zijn. Het resultaat is fantastisch, mooi en indrukwekkend.”

De reportage zal steeds een mix van foto’s hebben van ongedwongen, niet geposeerde foto’s evenals foto’s waarbij jullie wel in de camera kijken.

“Ik ben helemaal weg van de ongekunstelde wijze waarop Nynke haar foto’s weergeeft! Ze kan als ze dit nodig vindt, leiding nemen en duidelijk haar voorkeur uitspreken…Ze kon namelijk mijn lachende chaotische gezin plaats laten nemen om een groepsfoto te maken. Terwijl twee stoere mannen het helemaal niet nodig vonden mee om op de foto te gaan. Je bent een kanjer Nynke!”

Tevens kan het zijn dat jullie het leuk vinden om een fotograaf te hebben op jullie verjaardagsfeest, een evenement of zelfs binnen je bedrijf. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.