Lifestyle reportage Liesbos

Begin oktober maakte ik met Like, Rob en hun familie een wandeling in het Liesbos. Een prachtig stukje natuur in Etten-Leur. Wanneer je start bij het restaurant de Boswachter kun je vanuit hier een paar fijne routes wandelen. Zelf was ik hier als fotograaf al eerder geweest en had ik onder andere een mooie wilg ontdekt. Deze wilg staat midden op een open plek. Ook met Like en Rob zijn we al slingerend hier naar toe gelopen. Ondertussen moest er natuurlijk over boomstammen geklommen worden, in de sloot worden gesprongen, iemand bang worden gemaakt met een groot insect. Ook hebben we een paar foto-momenten ingelast. Hierboven vind je een slede-show met enkele foto’s die ik tijdens de wandeling heb gemaakt. Het gezin was heel blij met de foto’s. Ze hielden absoluut niet van poseren en vonden het fijn dat het zo’n ontspannen middag was, waarbij ze gewoon zichzelf mochten zijn. Zie via de onderstaande link ook de mooie review die ik van Like heb gekregen (https://www.nynkefotografie.com/over-mij/referenties/)!

 

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!