Het jongerenwerk in Rotterdam

Bedrijfsfotografie, maar dan anders….

jongerenwerk rotterdam zuid man kijkt naar plein

https://nynkefotografie.smartslides.com/joz

Een tijdje terug werd ik gevraagd of ik het jongerenwerk in Rotterdam-Zuid in beeld zou willen brengen. Ze wilden via beeldmateriaal laten zien wie de jongerenwerker was, wat hun werk inhoud en binnen welk kader zij het werk uitvoeren. Om dit zo goed en trouw mogelijk in beeld te brengen, ben ik 5 dagdelen aangesloten bij verschillende jeugdprofessionals in verschillende wijken. Op deze manier ontdekte ik de wijk Pendrecht, Crooswijk, de wijk Fellenoord en nog meer wijken.
Het is mooi om de connectie, de verbinding tussen de profesional en de jongere te zien, mee te maken en vast te mogen leggen. ik werd als fotograaf heel gastvrij ontvangen. Zo kreeg ik ook een ijsje, een lift op de scooter, een hele vismaaltijd, maar wat nog belangrijker was: ik kreeg het vertrouwen om dichtbij te mogen komen en te mogen vastleggen wat hun werk zo bijzonder maakt.

Klik de link aan en geniet van de beelden! En voor allen die ik heb mogen vastleggen: bedankt! Fantastisch dat ik mee mocht kijken.


Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!