Fotoshoot op het strand

Vorige week zaterdag vertrok ik in mijn auto, waarin mijn rugzak met camera met mijn vertrouwde (20-70) en mijn nieuwe lens (70-200 f2.8) naar Ouddorp. Ik zou hier een stukje meewandelen met de familie Mulder om een kleine familiereportage te maken. Pieter was 70 geworden en ze verbleven met zijn allen op een vakantiepark, vlak bij zee.

Het was wat bewolkt en toen ik in Ouddorp aankwam ben ik nog snel naar de winkel gereden om een plastic zak te kopen om mijn camera te beschermen tegen eventuele regenspatten.

Bepakt en bezakt kwam ik bij de familie nog aan de koffie en aan het ontbijt aan. De honden, de trots van de familie, liepen buiten. Na de koffie, het omkleden (wat moeten we aan?) en het ophalen van de kinderen van de speelochtend vertrokken we naar het strand.

Vier honden, vader en moeder, twee dochters en zoon en hun in totaal 7 kinderen: wat een leuke¬†groep mensen. Enthousiast, kleurrijk en ge√Įnteresseerd. Ik voelde mij welkom en kreeg de ruimte om foto’s te maken.

Op het strand was tegelijkertijd een grote groep judoka’s aanwezig die aan het trainen waren. Wanneer ik hier zonder opdracht was geweest, dan had ik hier zeker veel foto’s van gemaakt. Nu kwamen ze er als bijrollen op.

Inmiddels ging de zon ook schijnen en de kinderen wilden zo snel mogelijk het water in.
Ook dit leverde mooie plaatjes op.

Zie in mijn portfolio (onder reportage: “zomaar een dag”) een paar foto’s die de sfeer van de dag weergeven.

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!