Foto Marieke Zwartscholten

Bij een day in the life breng ik jullie gezin of bedrijf in beeld. Als fotograaf breng ik een hele dag of een dagdeel met jullie door. Ik volg de dagdagelijkse dingen met mijn camera en fotografeer hoe jullie als gezin met elkaar zijn, de kleine intieme, mooie momenten komen hierbij in beeld. Er wordt niet geposeerd, rommel hoeft niet speciaal voor de fotograaf worden opgeruimd en ook mogen jullie geen “matchende” kleren aan. Jullie mogen jezelf zijn! Mensen fascineren mij. Zowel de interactie tussen mensen onderling, als de karakters van diegene die gefotografeerd worden. Ik fotografeer op een journalistieke of documentaire wijze, waardoor ongedwongen en spontane foto’s ontstaan. Niet de geposeerde foto, maar dat fotograferen wat zich aandient.

Ik wil met mijn foto’s laten zien dat het leven soms mooi, hard, blij, verdrietig, geweldig, groots of juist klein kan zijn.

“Nynke wist iedereen te ontwapenen en zonder zichtbare spanning vast te leggen in hoe wij zijn en wie wij mogen zijn. Het resultaat is fantastisch, mooi en indrukwekkend.”

Juist die kleine gebaren in een gezin onderling, de kleine momentjes, de verbinding, de kleine of juist grote emoties die zoveel zeggen over jullie als gezin, vind ik prachtig om als fotograaf te onderzoeken en in beeld te brengen.

“Er zijn heel veel mooie momenten vastgelegd, en ook de minder mooie als de kids weer eens niet zo’n gezellige bui hadden, maar dat is juist het hele mooie aan deze stijl an fotografie”.

“Nynke heeft onze gezinsdynamiek heel eerlijk in beeld weten te brengen in zeer bijzondere, prachtige foto’s. Ze is bovendien erg prettig in de omgang.”

Natuurlijk let ik daarbij als fotograaf goed op licht, compositie en het goede moment. Hierdoor krijg je echt mooie foto’s die je raken en die herkenning oproepen. Zie hier de tarieven, of neem contact met mij op voor meer informatie.