Bij een day in the life vertel ik het unieke verhaal van jullie gezin.

gezin in beeld day in the life fotografie familiefotografie gezinsfoto's gezinsfotosthoot gezinsfotografie documentaire familiefotografie journalistieke fotografie

Dit kan tijdens een feest zijn, gewoon bij jullie thuis, in de winkel of tijdens een wandeling buiten. Jullie verhaal, met alle (eigen)aardigheden, connectie, emotie, gewoonten, enzovoorts. Een tijdsdocument waarbij je bij het terugkijken steeds opnieuw het moment, de connectie, de emotie voelt.

Day in the life familiefotografie gezin beend gezinsfotografie professioneel fotograaf gezinsfotoshoot gezinsfotografie Fotograaf breda

De connectie tussen jou en je wat oudere moeder. Oprecht contact, intimiteit, verstilling. Het weerspiegelt perfect hoe de dag was. Het is ontroerend om ook op een later moment deze foto terug te zien.

Day in the life Familiefotografie Gezin in beeld Gezinsfoto's Gezinsfotoshoot professioneel fotograaf Documentaire familiefotografie fotograaf Breda fotograaf brabant

De foto waar je met je broer en zus op de bank zit. Mama was dan aan het koken en jij zat samen met je broer en zus onder een dekentje, terwijl je hele spannende series over draken mocht kijken. De deken bij de hand, zodat je hem over je hoofd kon trekken. 

“Wow….Traantjes hier. Wat heb je de momenten mooi gevangen. We zijn meer dan blij dat jij de dag hebt vastgelegd!”.

Familiefotografie, maar dan net wat anders

Als fotograaf breng ik een dag of een aantal uren door met jouw gezin. Ik volg de “normale” en dagdagelijkse gebeurtenissen met mijn camera en fotografeer hoe jullie als gezin met elkaar zijn, de kleine intieme, mooie momenten komen hierbij in beeld. Dit kan gewoon thuis zijn, maar ook kan het zijn dat er een wandeling, een winkelbezoek of voetbalwedstrijd in de planning staat. Ik pas mij hierbij aan naar jullie agenda. Ik ga met jullie mee en leg ook deze momenten vast.

Beelden van echte momenten, van hoe het thuis gaat of ging, beelden van verhalen die je direct weer terugbrengen in de tijd.

Zojuist hebben we je foto’s mogen bewonderen. Wat was dit genieten. Wat heb je ongelofelijk mooi werk geleverd. Echt fantastische. Eigenlijk geen woorden voor. Top top top!”

Wat is een day in the life?

Er wordt niet geposeerd, rommel hoeft niet speciaal voor de fotograaf worden opgeruimd en ook hoeven jullie geen “matchende” kleren aan. Jullie mogen jezelf zijn!
Ik fotografeer op een journalistieke of documentaire wijze, waardoor ongedwongen en spontane foto’s ontstaan. Niet de geposeerde foto, maar dat fotograferen wat zich aandient.

Day in the life fotografie I Echte momenten I Ongeposeerde fotografie I Gezin in beeld

“Nynke wist iedereen te ontwapenen en zonder zichtbare spanning vast te leggen in hoe wij zijn en wie wij mogen zijn. Het resultaat is fantastisch, mooi en indrukwekkend.”

Waarom een day in the life?

Juist die kleine gebaren in een gezin onderling, de kleine momentjes, de verbinding, de kleine of juist grote emoties die zoveel zeggen over jullie als gezin, vind ik prachtig om als fotograaf te onderzoeken en in beeld te brengen. Met mijn foto’s wil ik laten zien dat het leven mooi, hard, blij, verdrietig, geweldig, groots, intiem of juist klein kan zijn.

Day in the life fotografie I Documentaire reportage I Familieshoot I Familiereportage I Gezin in beeld

“Er zijn heel veel mooie momenten vastgelegd, en ook de minder mooie als de kids weer eens niet zo’n gezellige bui hadden, maar dat is juist het hele mooie aan deze stijl an fotografie”.

Jouw gezin in beeld. Tastbaar, herkenbaar.

Natuurlijk let ik daarbij als fotograaf goed op licht, compositie en het goede moment. Hierdoor krijg je echt mooie foto’s die je raken en die herkenning oproepen.

Geprinte foto’s aan de muur of in boekvorm zijn natuurlijk het mooiste. Een boek waar je zelf of samen met je kinderen doorheen kun bladeren, een boek waar jullie verhaal in staat. Daarom zit er bij al mijn pakketten een op maat gemaakt foto-album, een storybook. Deze maak ik in samenspraak met jullie en is op verschillende manier aan te passen aan jullie wensen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk mijn foto’s, ga door naar mijn tarieven, of neem contact met mij op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Nynke heeft onze gezinsdynamiek heel eerlijk in beeld weten te brengen in zeer bijzondere, prachtige foto’s. Ze is bovendien erg prettig in de omgang.”