Day in the life: oma en kleinzoon

Day in the life: oma en kleinzoon

Er is niets mooiers dan je eigen gezin (of dat van een ander) fotograferen zoals het is. Met dat wat er op dat moment speelt, met wat er op dat moment gebeurt. Met de bijbehorende emoties (ook al is dat irritatie), met die liefde en het contact wat er op dat moment is. Dit moment raakte mij. Niet alleen omdat het mijn zoon is, maar ook omdat het bijzonder is om oma en kleinkind zo intens bezig te zien. Het ging niet om mij – maar om het samen leren punniken, de concentratie, het contact wat er was. Beiden gingen helemaal in het spel en in elkaar op. Gelukkig had ik mijn camera mee naar oma genomen!

Onschatbare waarde

Het is van onschatbare waarde om deze beelden vast te kunnen leggen, om later (samen) terug te kunnen kijken. Het kan zo waardevol zijn om de gewone dagdagelijkse dingen terug te bekijken: het vaste bedritueel, het samen eten, samen spelletjes doen of koekjes bakken op zondag, het voorlezen, het naar school brengen of ophalen…Gewoon dat wat er is, in pure en eerlijke vorm.

Mijn passie

Je kunt mij hiervoor vragen. Ik hoor vaak van anderen terug dat ze mij niet eens opmerken, dat ze het juist prettig en helemaal prima vonden dat ik er was met mijn camera. Mijn hart ligt hier ook. Wanneer het jou ook iets lijkt, neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden!

Day in the life * Mooie momenten * Dagdagelijkse momenten * Documentaire fotografie * Familiefotograaf * Kinderfotografie * Contact * Emoties * Journalistieke familie fotografie

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!