Wat leuk! Ga je trouwen? Of ben je benieuwd naar mijn werk als bruidsfotograaf?

Misschien zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf. Iemand die een reportage maakt met beelden die je nog jaren later terug doen denken aan de mooie dag die jullie hadden.

In mijn fotografie vertel ik jullie verhaal. En dan gaat het niet alleen om die officiele momenten en de love shoot, maar juist om de kleinere en grotere momenten. De lach, de traan, de tedere blik van je ouders, de hakken die even uitgedaan worden, de liefdevolle aanraking, het kindje wat er geen zin meer in heeft, de schaterlach, je groep vrienden die helemaal uit hun dak gaan op de dansvloer, enz. 

“Wow! Traantjes hier. Wat heb je de momenten mooi gevangen. We zijn meer dan blij dat jij de dag hebt vastgelegd”

Op de dag zelf hoef je niet bezig te zijn met mij. Ik ben aanwezig, maar niet opvallend – het draait immers om jullie! Verder wordt ik graag onderdeel van de dag en ben bij voorkeur wat langer bij jullie aanwezig, zodat jullie kunnen wennen aan de camera en ik jullie verhaal van de dag kan vertellen.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op!

“Zojuist hebben we je foto’s mogen bewonderen! Wat was dit genieten. Wat heb je ongelofelijk mooi werk geleverd. Echt fantastisch. Eigenlijk geen woorden voor. Top top top!”.

Wanneer mijn beelden jullie aanspreken en jullie interesse hebben dat ik jullie dag kom vastleggen, plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit is een belangrijk moment, want naast dat mijn foto’s jullie aanspreken, is het fijn dat we een klik met elkaar hebben. Ik ben immers nagenoeg de hele dag aanwezig!

Tijdens dit eerste gesprek laat ik jullie voorbeelden van bruidsboeken en een toffe slideshow zien en ook nemen we samen de planning van jullie dag door. Op basis van dit gesprek kijken we hoeveel uur fotografie jullie nodig hebben. Wanneer de match er is, stuur ik jullie een offerte. Ongeveer anderhalve maand van te voren stuur ik jullie een vragenlijst op en hebben we nog een keer contact van skype of telefoon. Hierdoor hebben we elkaar al een paar keer gesproken voordat ik op jullie grote dag kom fotograferen.

Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig en mogen jullie vooral genieten van de dag. Jullie hoeven niet met mij bezig te zijn, je mag jezelf zijn!
Vaak trekken we er nog anderhalf uur samen tussen uit, voor een loveshoot. Dit hoeft overigens niet.

Na de bruiloft krijgen jullie binnen 2 weken een preview van ongeveer 15-20 foto’s. Binnen 5 weken volgt de te gekke slideshow, die ik het liefst met jullie samen bekijk en binnen 8 weken hebben jullie alle foto’s in jullie bezit. De tijd van de levering van het album hangt samen met de keuzes die jullie maken.

“Alleen maar lof, want het was een geslaagde/gezellige dag om nooit te vergeten! Kan het niet vaak genoeg zeggen: echt blij dat jullie van de partij waren! En we weten je te vinden als we een leuke kundige fotograaf nodig hebben.”