Wat leuk! Ga je trouwen? Of ben je benieuwd naar mijn werk als bruidsfotograaf?

Het is voor mij een feest om op een bruiloft aanwezig te zijn. Omdat ik graag wat langer bij mensen aanwezig ben, heb ik op de bruiloft de tijd om alle mooie, bijzondere, kleine, grote en belangrijke momenten vast te leggen. En dat is wat ik graag doe! Ik maak graag jullie dag tastbaar in de foto’s. Foto’s die je ook nog jaren later terug doen denken aan de dag die jullie samen met jullie dierbaren hadden.
En dan gaat het niet alleen om die officiele momenten, maar ook het aankleden, de hulp die je daarbij krijgt, het moment waarop jullie je voor elkaar eerst zien, de traan van een schoonmoeder, de hakken die even uitgedaan worden, het kindje wat er even geen zin meer in heeft, de champagne die per ongeluk op de jurk gemorst wordt, de schaterlach, enz. Bij voorkeur ben ik daarom ook het liefst langer bij jullie bruiloft aanwezig. Ik wordt graag onderdeel van de dag, waardoor ik niet meer alleen “de fotograaf” ben. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op!

“Zojuist hebben we je foto’s mogen bewonderen! Wat was dit genieten. Wat heb je ongelofelijk mooi werk geleverd. Echt fantastisch. Eigenlijk geen woorden voor. Top top top!”.

Voorafgaand aan jullie huwelijk hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek laat ik jullie voorbeelden van bruidsboeken en een toffe slideshow zien en ook nemen we samen jullie planning door. Op basis van dit gesprek kijken we hoeveel uur fotografie jullie nodig hebben. Wanneer de match er is, stuur ik jullie een offerte. Ongeveer anderhalve maand van te voren stuur ik jullie een vragenlijst op en hebben we nog een keer contact van skype of telefoon. Hierdoor hebben we elkaar al een paar keer gesproken voordat ik op jullie grote dag kom fotograferen.

Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig en mogen jullie vooral genieten van de dag. Vaak trekken we er nog anderhalf uur samen tussen uit, voor een loveshoot. Dit hoeft overigens niet.

Na de bruiloft krijgen jullie binnen 2 weken een preview van ongeveer 15-20 foto’s. Binnen 5 weken volgt de te gekke slideshow, die ik het liefst met jullie samen bekijk en binnen 8 weken hebben jullie alle foto’s in jullie bezit. De tijd van het album hangt samen met de keuzes die jullie maken.