Beelden van het verhaal van jullie bedrijf of evenement voor website, publicaties of social media. Hiervoor kun je stock beelden gebruiken, maar deze sluiten vaak niet voldoende aan bij wat je wil vertellen. Iedere ondernemer is uniek en je wil graag dat je klanten echt kunnen voelen en ervaren waar je bedrijf voor staat.

Zakelijke fotografie Journalistieke fotografie Documentaire bedrijfsfotografie zakelijke fotograaf bedrijfsfotografie bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage

Met mijn beelden ondersteun ik datgene wat jullie in woorden willen omschrijven. Beelden van momenten, emoties en interacties, die uniek zijn voor jullie bedrijf. Beelden met een verhaal welke nauw aansluiten bij wat je wil uitdragen naar de buitenwereld. Bij een (goede) bedrijfsreportage is het belangrijk dat je niet alleen ziet wat je bedrijf doet, maar kun je ook de sfeer proeven en laat je zien wie het werk verrichten. Je maakt hierbij je bedrijf zichtbaar en je toekomstige klanten leren hierdoor jullie ook kennen.

Jeltje Nieuwhoven (JOZ Rotterdam): “Wij hebben het werken met Nynke als erg plezierig ervaren. Bij het jongerenwerk is één van de belangrijkste zaken de interactie tussen jongere en jongerenwerker. Het is bijzonder hoe Nynke dit contact heeft vast weten te leggen, zonder dat het te zwaar is geworden. Juist het plezier in het werk straalt er van af. En daardoor wordt in beelden heel goed weergegeven wat we in woorden proberen te omschrijven. De beelden zijn voor ons dus een enorme aanwinst.”

Zakelijke fotografie

Om het verhaal van jullie bedrijf goed in beeld te kunnen brengen, hebben we van te voren een uitgebreid gesprek. We bespreken onder andere de kernwaarden, de sterke punten en wat je graag wil uitdragen. Eveneens bekijken we samen hoe ik jullie bedrijf in beeld zou kunnen brengen. Aan de hand van een eerste gesprek breng ik een offerte uit en komen we tot verdere afspraken.

Marleen de Bruijn (De authentieke trainer): “Ik wilde spontane, natuurlijke foto’s voor op mijn nieuwe website. Nynke maakte voor mij een ‘documentaire in een dag’. Ik werkte met drie klanten in korte sessies, en Nynke voegde zich naadloos in, zonder dat ze aanwijzingen gaf. Hierdoor voelde haar aanwezigheid zowel voor mij als mijn klanten heel natuurlijk en prettig. Het resultaat: een heleboel super mooie ontspannen foto’s, waarop je ziet dat ik plezier heb in wat ik doe. Ik heb niet alleen professionele foto’s voor op mijn website, maar ook een voorraad gave foto’s waar ik heel wat posts op social media mee kan opkleuren”.

Evenementfotografie

Ook is het mogelijk om jullie evenement in beeld te brengen. Ook hierbij hebben we van te voren een gesprek, waarin het voor mij goed is om te weten hoe het programma in elkaar steekt, wat belangrijke momenten zijn en uiteraard wat jullie graag in beeld willen hebben gebracht.

Documentaire bedrijfsfotografie professioneel fotograaf bedrijfsfotografie Fotograaf Breda Zakelijke fotografie journalistieke fotografie Professioneel fotograferen